Vacanța în Anglia Locuri istorice

Top 6 castele din Anglia – Istorie și Măreție

castele din Anglia

Din punct de vedere al vechimii, frumuseții dar și al traficului de turiști. Am descoperit top 6 castele din Anglia. Castelele englezești sunt unele dintre cele mai populare destinații turistice din Anglia. Aceste castele, sunt monumente ale istoriei lungi a Angliei. Vizitatorii sunt uimiți de povești despre cavalerii și regi care au trăit acolo și evenimentele la care au fost martori.

Castelul Warwick – Castele din Anglia

Castelul Warwick - castele din Anglia

Castelul Warwick eeste un castel medieval dezvoltat dintr-un fort din lemn. A fost construit inițial de William Cuceritorul în 1068. Warwick este capitala Warwickshire, Anglia, și este situat de-a lungul râului Avon. Castelul original din lemn a fost reconstruit în piatră în secolul al XII-lea. În timpul războiului de o suta de ani, fațada dinspre oraș a fost refortificata. A rezultat unul dintre cele mai recunoscute exemple ale arhitecturii militare din secolul al 14-lea.

A fost folosit ca o fortăreață până la începutul secolului al XVII-lea, când a fost oferit lui Sir Fulke Greville de către James I în 1604. Greville, care a devenit Conte de Warwick în 1759, a transformat-o într-o casa de țară și a fost deținută de familia Greville, , până în 1978, când a fost cumpărat de grupul Tussauds.

Castelul din Leeds – Castele din Anglia

Castelul Leeds - castele din Anglia

Castelul Leeds este un castel din Kent, Anglia, la 8 km sud-est de Maidstone. Este construit pe insule într-un lac format de râul Len, la est de satul Leeds.

Pe acest loc a existat un castel încă din 1119, la început fiind o simpla cetate construită din piatră de către Robert de Crevecoeur, care a servit ca post militar în timpul invaziilor Normande în Anglia.

În secolul al XIII-lea a intrat în mâinile regelui Edward I, pentru care a devenit reședința favorită. În secolul al XVI-lea, Henric al VIII-lea a folosit-o ca o locuință pentru prima să sotie, Ecaterina Aragonului.

[Citeste si Top cele mai frumoase 5 palate din București]

Castelul Bodiam – Castele din Anglia

Castelul Bodiam - castele din Anglia

Castelul Bodiam eeste un castel din secolul al XIV-lea aflat lângă Robertsbridge, în East Sussex, Anglia. A fost construit în 1385 de către Sir Edward Dalyngrigge, fost cavaler al lui Edward III. Cu permisiunea lui Richard al II-lea, aparent pentru a apăra zona împotrivă invaziei franceze în timpul războiului de o suta de ani.

Posesia Castelului Bodiam a trecut prin mai multe generații de Dalyngrigges, până când linia lor a dispărut, când castelul a trecut prin căsătorie la familia Lewknor. În timpul Războaielor Rozelor, Sir Thomas Lewknor a susținut Casa Lancaster.

Când Richard III al Casei de York a devenit rege în 1483, a fost trimisă o armată pentru a asedia Castelul Bodiam. Nu este înregistrat dacă asediul a mers înainte, dar se crede că Bodiam a fost predat fară multă rezistență.

Castelul a fost confiscat, dar a revenit la Lewknors când Henry al VII-lea din Casa Lancasterului a devenit rege în 1485. Descendenții Lewknors au deținut castelul până cel puțin în secolul al XVI-lea.

Castelul Dover – Castele din Anglia

Castelul Dover - castele din Anglia

Castelul Dover este un castel medieval în Dover, Kent, Anglia. A fost fondat în secolul al XI-lea și a fost descris drept „Cheia Angliei” datorita semnificației defensive pe tot parcursul istoriei.

Este cel mai mare castel din Anglia. Acesta locație a fost fortificata cu lucrări de terasament în epoca fierului sau chiar mai devreme, înainte că romanii să invadeze în 43.

În timpul domniei lui Henric al II-lea, castelul a început să aibă forma recunoscută. În 1216, în timpul Primului Război Baron, un grup de baroni rebeli au invitat viitorul rege al Frantei Louis al VII-lea să vină și să ia coroana engleză. El a avut succes cu penetrarea zidurilor, dar în cele din urmă nu a putut să cucerească castelul.

Castelul Alnwick – Castele din Anglia

Castelul Alnwick - castele din Anglia

Castelul Alnwick este un castel și o casă de țară din Alnwick, în zona Northumberland. Este locuința oficială a Celui de-al 12-lea duce din Northumberland. A fost construit după cucerirea normanilor, și renovat și remodelat de mai multe ori. Castele Anglia.

Castelul a fost fondat la sfârșitul secolului al XI-lea de către Ivo de Vesci, un nobil din Vassy, Calvados din Normandia. Descendent al lui Ivo de Vesci, Ioan de Vesci a moștenit titlul tatălui său după moartea acestuia din Gasconia în 1253.

În timpul Războaielor Rozelor, castelul era rareori implicat în lupta. Conflictele se bazau în general pe lupte în teren. Alnwick a fost unul dintre cele trei castele deținute de forțele Lancastrian în 1461 și 1462.

Construcția Castelului a început în 1072, sub ordinele lui William Cuceritorul, la șase ani de la cucerirea Normanului din Anglia. Episcopul de Durham a fost numit de către rege pentru a exercita autoritatea regală în numele său, castelul fiind reședința sa oficială.

În 1837, castelul a fost donat universității nou formate din Durham de către episcopul Edward Maltby ca loc de cazare pentru studenți. A fost numit Colegiul Universitar.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...