City Break Vacanța în Canada

St. John’s – cel mai vechi oraș din America

st. johns

Bine ați venit în cel mai vechi oraș din Canada și din America de Nord, St. John’s. Capitala Newfoundland and Labrador. Înființată pentru prima dată ca așezare cu peste 500 de ani în urmă, istoria orașului este peste tot.

Spectaculosul port natural din Canada a găzduit 40 de nave, cu 40 de ani înainte ca Mayflower să aterizeze la Plymouth Rock. Mayflower s-a oprit de fapt pentru apă proaspătă și mâncare la Renews, chiar la sud de St. John’s, în călătoria ei inaugurală către Plymouth Rock.

St. John's

În 1901, la Signal Hill, cu cuvântul simplu „Helio”, Marconi a inaugurat era informației prin primirea primei transmisii transatlantice fără fir. Dar numele „Signal Hill” își are originile în faptul că, cu mult înainte de Marconi, britanicii au folosit site-ul pentru un sistem de steaguri pentru a semnala un inamic care se apropia.

Coloratul St. John’s are multe plăceri unice

Coloratul St. John’s are multe plăceri unice, cum ar fi cumpărăturile în cea mai veche vedere pe cea mai veche stradă din cel mai vechi oraș din Canada si din America de Nord. Nimeni nu vine în acest oraș fără să viziteze George Street.

St. Johns

Un factor major în revitalizarea economiei provinciei din Canada și a acestui oraș cu 100.000 de locuitori a fost descoperirea unor imense rezerve de petrol și gaze naturale în largul țărmurilor sale. Platforma Hibernia, de pe Grand Banks din Oceanul Atlantic, la aproximativ 300 de kilometri est de oraș, se află pe aproximativ 600 de milioane de barili de petrol recuperabil.

Cele mai bune locuri de cazare se pot găsi aici.

Platforma a fost construită pentru a rezista la o coliziune cu un aisberg de un milion de tone și, deși acest eveniment este puțin probabil, șansele de a vedea un aisberg în primăvară aici sunt de aproape 100%! Chiar în largul țărmului de St. John’s se află o cale străveche cunoscută sub numele de „Aleea Aisbergului”, unde bergurile gigantice, vechi de 10.000 de ani și proaspăt sparte din ghețarii nordici, se deplasează spre sud.

St. johns

Ele sunt doar o parte din ceea ce canadienii din Newfoundlands numesc un tratament natural triplu. Balenele și păsările marine alcătuiesc celelalte două componente ale acestui uluitor fenomen. Peste douăzeci de specii de balene, inclusiv câteva mii de baleen cu cocoașe de 30 de tone, navighează în aceste ape pentru hrană din iunie până în august. Adăugați la acest amestec milioane de păsări marine care se hrănesc și se reproduc și ați descoperit visul unui turist în natură.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...