Vacanța în Anglia

Secrete despre Anglia pe care nu ți le va spune nimeni

Vacanta in Anglia

Ce poate să însemne vacanțe secrete în Anglia. Când te gândești la vacanță în Anglia, mă întreb ce imagini apar mai întâi în capul tău? Poate celebrele autobuze roșii din Londra? Sau posibil splendoarea Castelului Windsor, Turnul Londrei sau Palatul Buckingham?

Toate aceste imagini indică câteva caracteristici excelente ale Angliei pentru vizitatori, dar există o latura ascunsă în țară. Dacă încercați să va îndepărtați de traseele bine călcate ale traseului turistic, veți găsi câteva locuri speciale pentru o vacanță în Anglia.

Vacanta in Anglia

Un foarte bun exemplu în acest sens este Sud-Vestul Angliei. Aceasta este o regiune a țării, care este uneori neglijată de vizitatori. Totuși conține toate elementele cheie pentru un sejur minunat. Cu siguranță, poți fi iertat pentru că știi puțin despre această zona. Așa că poate nu știi că acesta conține cel mai bun oraș balnear roman din țară, plaje cu nisip, o pădure tropicală interioară și un loc pentru surfing excelent. Un adevărat amestec pentru toată familia! Merita vizitat in timpul unei vacanță în Anglia.

Există atât de multe locuri minunate de vizitat în sud-vest, încât este dificil să știi de unde să începi. Într-adevăr, veți află că acest articol va oferă doar o mică prezentare a ceea ce are regiunea.

Există o latura ascunsă în Anglia. Merită o vacanță în Anglia

Pentru început, să ne îndreptăm atenția către Bath, orașul unic care este un patrimoniu mondial. Orașul Bath a fost fondat înainte că românii să ajungă chiar în Insulele Britanice, însă românii sunt cei care au extins orașul și au ajutat la construirea reputației sale. Acest lucru s-a datorat în primul rând construcției complexului complex de băi romane, care este încă deschis vizitatorilor. Într-adevăr, încă puteți bea apă din spa, produsă dintr-un izvor natural!

Baile Romane Anglia

Orașul este, de asemenea, renumit pentru arhitectură splendidă și distinctă. După cum va așteptați de la un oraș englezesc, veți găsi, de asemenea, un mix modern de magazine, restaurante, teatre și pub-uri. Frumusețea Bath este că modernul si vechiul par să trăiască cot la cot.

Dacă doriți și alte vacanțe secrete.

În altă parte din sud-vestul Angliei, Cornwall este o bijuterie ascunsă care pare să fi rămas așa, în ciuda iubirii englezilor pentru vizitarea zonei în propria vacanță în Anglia

Cornwall Anglia

Veți găși orașe pitorești, tradiționale pe litoral, precum și locații moderne, unde va puteți relaxa pe plajă si chiar va puteți bucură de cele mai bune condiții de surf din țară (St Ives este deosebit de popular pentru această activitate).

Așa că dată viitoare va gândiți să vizitați Anglia, aruncați o privire la ce are de oferit Sud Vestul. Veți fi frumos surprins.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...