Idei de vacanta

Prin acest site încercăm să îți prezentăm câteva idei de vacanță. Suntem dornici să descoperim cele mai noi idei de vacanțe. Suntem dornici să vedem locuri spectaculoase și să întâlnim oameni noi. Suntem pasionați de istorie și să descoperim locuri istorice mai puțin cunoscute.

Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

Aici vom povesti despre locuri deosebite. Îți vom împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsesti în ghidurile de turism. Vom încerca să îți oferim informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sperăm să reușim să îți oferim câteva idei pentru vacanțele viitoare.

Îți facem o scurt tur al unor destinații cunoscute, sau mai puțin cunoscute, pentru a-ți stârni apetitul de a explora.

Viziunea noastră

Să inspirăm toți pasionații de călătorii să descopere mai mult. Lasă-ne pe noi să îți propunem experiențe inedite și locații exclusiviste.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să împărtășim pasiunea pentru călătorii cu fiecare prieten pe care îl ghidăm în vacanță. Dorim să oferim inspirație pentru următoarea ta vacanță.

Despre website

Pentru o mai ușoară identificare am grupat informațiile oferite în patru categorii: Locuri Istorice, la Mare și Munte, City Break și Natura și Sălbăticie. Mai mult decât atât, unii dintre prietenii noștri au povești similare din alte părți ale Pământului, la fel de interesante pe care le vom împărtăși cu voi.

Vreți mai multe idei de vacanță?

Aici este locul celor dornici să descopere noi idei de vacanțe

Aici vei descoperi locuri spectaculoase, uitate de lume

Afli lucruri pe care de multe ori nu le găsești în ghidurile de turism

Așteptăm și poveștile voastre.

Ne puteți scrie direct la adresa de email: support@anedi.eu, sau puteți completa formularul de contact.