Traveling Anedi

Traveling Anedi

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanța. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute.

Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi incerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.

lensa.ro

Despre website

Pentru o mai ușoară identificare am grupat informațiile oferite în patru categorii: Locuri Istorice, la Mare și Munte, City Break și Natura și Sălbăticie. Mai mult decât atât, unii dintre prietenii mei au povești similare din alte părți ale Pământului, la fel de interesante pe care le voi împărtăși cu voi.

Aștept și poveștile voastre.

Îmi puteți scrie direct la adresa de email: support@anedi.eu, sau puteți completa formularul de contact.