City Break Vacanța în Anglia

Bourton On The Water – Veneția din Cotswolds

Bourton On The water

Bourton On The Water este un sat englezesc fermecător în inima regiunii Cotswolds, Anglia.

Satul Bourton on the Water este cunoscut pentru pitorescul său High Street, înconjurat de verdeață și râul Windrush care trece prin el. Râul este traversat de cinci poduri de piatră arcuite, joase. Acestea au fost construite între 1654 și 1953, ducând la supranumele de „Veneția din Cotswolds”.

Ads
  • Reclama ta aici
  • Sejur marca VIP

Satul are adesea mai mulți vizitatori decât rezidenții în timpul perioadelor de vârf ale sezonului turistic. Aproximativ 300.000 de vizitatori ajung în fiecare an în comparație cu mai puțin de 3.500 de rezidenți permanenți. Sunt foarte multe locuri de cazare disponibile in acest oras.

Bourton On The Water are o serie de atracții turistice:

  • Modelul Satului este o replică 1: 9 a satului și include un model al satului în sine (un model într-un model). A fost construită de meșteri locali în anii 1930 și a fost deschisă în 1937.
  • Miniatură de cale ferată
  • Muzeul Cotswold Motoring
  • Birdland Park and Gardens, care are o colecție de păsări, de la pinguini până la papagali  și un iaz mare plin de somon care poate fi hrănit de către public. Există panouri cu păsări de pradă și o demonstrație de hrănire pentru pinguini
  • Dragonfly Maze, proiectat de Kit Williams
  • În a patra duminică a fiecărei luni, există o piață a fermierilor
Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...