Munte și mare Vacanța în Anglia

De ce este diferită insula St. Michael’s Mount?

Insula St. Michaels Mount

St. Michael’s Mount din Anglia este accesibilă pe uscat numai în timpul mareei scăzute.

Un drum de granit făcut de om servește drept trecere către insula în perioadele în care apele permit (maree scăzută). În restul timpului, aici se poate ajunge numai cu barca. Deși există o cale ferată subterană pentru a livra mărfuri către castel din port, forma sa abruptă nu permite călătorii. Dealtfel, nici măcar nu este deschisă publicului pentru vizionare. Locuri de vizitat Anglia.

Ads
  • Sejur marca VIP
  • Reclama ta aici
insula St. Michael’s Mount

Una dintre cele 43 de insule aflate la câțiva pași de Anglia continentală, St. Michael’s Mount este (dacă istoricii au dreptate) una dintre cele mai vechi locații identificate din toată Europa de Vest. De remarcat că este menționată atât de Naturalis Historia a lui Pliniu cel Bătrân, cât și de Bibliotheca Historica a istoricului grec Diodorus Siculus. Ambii savanți au avut acces la textele acum inexistente ale lui Pytheas, geograful antic grec care se crede că a vizitat insula în secolul al IV-lea I.Hr. . (Se susține însă că referință lui Diodorus Siculus la „Ictis”, un centru de comerț cu tablă despre care se crede că această insulă , este de fapt Looe, în largul coastei Cornwall).

Insula St. Michael’s Mount a adăpostit clădiri monahale, abatii, biserici și a prezentat o serie evadări pentru pelerini și călugari.

Bătute de cutremure, inundații și război, clădirile au fost construite și au dispărut, au fost reconstruite și, chiar au scos la iveală rămășițe care fuseseră sigilate într-o camera de sub biserica, într-un mormânt improvizat.

În prezent, aici se află o capelă din secolul al XV-lea, un sat format din opt case, un cimitir insular care acționează ca loc de odihnă final pentru locuitorii insulei și marinarii înecați și un castel, reședința Lordului St. Laven, John St Aubyn. Sediul ancestral al familiei St Aubyn, insula și castelul a fost cedate Trustului Național în 1954, dar rămâne casa familiei, care și-a păstrat un contract de închiriere de 999 de ani.

Sunt disponibile tururi ale insulei și părți ale castelului. Există un muzeu cu mai multe artefacte care se referă la istoria lungă și plină de culoare. Locuri de vizitat Anglia.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...