City Break Vacanța în Anglia

Top 10 atracții GRATUITE în Londra

Gratuit la Londra

Foarte puțină lume nu a auzit despre capitala Angliei și a Marii Britanii: Londra. Dar ce să faceți când ajungeți în Londra?! Ce să căutați și unde să aflați despre zonele turistice, mai puțin cunoscute?

Căutați locurile locurile care pot fi vizitate, fără să vă pună bugetul în pericol?

Care sunt Top 10 atractii gratuite în Londra? Unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, capitala animată a Angliei merită vizitată. Londra are atât de multe de oferit, de la istorie și cultură magnifică până la modă și mâncare de ultima ora.

De la modernul London Eye până la istoricul Turn al Londrei. Primele 10 atracții turistice din Londra sunt un must-see în orice excursie de vizitare a obiectivelor turistice din Londra. Multe repere din Londra se pot vizita gratuit.

Există, de asemenea, o mulțime de locuri potrivite pentru copii de vizitat în Londra. Apropiați-vă de creaturi subacvatice la SEALIFE London Aquarium. Explorați Muzeul Științei, centrul interactiv al științei și tehnologiei din Londra. Ambele sunt perfecte pentru zile distractive în familie în Londra.

De asemenea, ați putea să vă bucurați de puțină cultură la muzeele londoneze. Să vizitați regina la Palatul Buckingham sau să faceți fotografia perfectă cu Big Ben. Doar câteva dintre numeroasele locuri emblematice în care puteți merge in Londra.

Lista cu primele 10 atracții gratuite din Londra se bazează pe numărul de vizitatori. Începeți acum vizitarea obiectivelor turistice din Londra cu aceste locuri populare. Vă prezentăm cateva idei de vacanta 2023.

Pentru cazare va recomandăm aici o selecție de hoteluri pentru orice buget.

Tate Modern – atracții GRATUITE în Londra

O vizită la Londra nu este completă fără o excursie la Tate Modern. Una dintre atracțiile din Londra.

tate Modern atractii gratuite in Londra

Muzeul național al Marii Britanii de artă modernă și contemporană din întreagă lume este găzduit în fosta centrală electrică Bankside de pe malul Tamisei. Uimitoarea Sala Turbinelor se întinde pe întreagă clădire. Puteți vedea gratuit lucrări uimitoare ale unor artiști precum Cézanne, Bonnard, Matisse, Picasso, Rothko, Dali, Pollock, Warhol și Bourgeois.

Intrarea în galerie este gratuită, taxe pentru evenimente/expoziții speciale.

Muzeul de Istorie Naturală – atracții GRATUITE în Londra

Aprofundați istoria planetei Pământ în galeriile Muzeului de Istorie Naturală. Aici se adăpostesc comori unice din colecția muzeului de peste 80 de milioane de exemplare care se întind pe 4,5 miliarde de ani.

Muzeul Istorie Naturala atractii gratuite in Londra

Ce este de făcut la Muzeul de Istorie Naturală?

Cele mai bune lucruri de văzut la Muzeul de Istorie Naturală din South Kensington includ Hope, uriașul schelet de balenă albastră din Sala Hintze, fosilele din galeria de dinozauri și meteoriți din spațiul cosmic.

Nu ratați cele mai recente expoziții de la Muzeul de Istorie Naturală, inclusiv expoziția anuală Fotograful anului cu animale sălbatice, care prezintă fotografii uimitoare ale lumii naturale.

De asemenea, fiți atent la evenimentele și activitățile interesante ale muzeului Lates. De la yoga și discoteci liniștite până la petreceri de pijama cu tema dinozaurilor, plus activități de familie în timpul vacanțelor școlare.

În timpul lunilor de iarnă, de obicei, vă puteți încălzi cu patine în jurul patinoarului în aer liber din incinta muzeului.

Cât durează să te plimbi prin Muzeul de Istorie Naturală?

Cu peste 20 de galerii și spații de care să va bucurați, va puteți petrece cu ușurință toată ziua aici. Relaxați-va în Wildlife Garden, răsfoiți magazinele sau alimentați-va la una dintre cafenelele, snack-urile sau locurile de picnic ale muzeului.

Muzeul este împărțit în patru zone, așa că dacă aveți puțîn timp, alegeți una dintre zone in funcție de interesele dvs.

Unde este Muzeul de Istorie Naturală?

Muzeul de Istorie Naturală se află în South Kensington din Londra și face parte din „Cartierul Muzeelor”, împreună cu Muzeul Victoria și Albert și Muzeul Științei.

Cum se ajunge la Muzeul de Istorie Naturală?

Cea mai apropiată stație de metrou de Muzeul de Istorie Naturală este South Kensington (liniile Circle, District și Piccadilly), care se află la cinci minute de mers pe jos. Gara Gloucester Road (liniile Circle, District și Piccadilly) este la șapte minute.

În apropiere de Muzeul de Istorie Naturală opresc diverse rute de autobuz.

Intrarea la Muzeul de Istorie Naturală este gratuită. Există taxe de intrare pentru unele dintre expozițiile și evenimentele speciale.

British Museum – atracții GRATUITE în Londra

British Museum atractii gratuite in Londra

Fondat în 1753, British Museum din Bloomsbury are o colecție care acoperă două milioane de ani de istorie. Prezentând cunoștințele umane sub toate formele, a fost primul muzeu public de acest gen din lume și atrage peste șase milioane de vizitatori în fiecare an.

Ce este de făcut la British Museum?

Găsiți comori culturale, atât antice cât și moderne, toate sub același acoperiș. Punctele de atracție ale colecției British Museum includ mumii egiptene, piatra Rosetta si sculpturi din Parthenon.

Călătoriți din Grecia antică și Egipt, în Africa și China, sau din Marea Britanie Romană în Europa medievală, în mai mult de 60 de galerii gratuite centrate în jurul magnificei Great Court.

Pe lângă vasta colecție permanentă, există expoziții regulate de British Museum concentrate pe oameni, locuri, povești din trecut și teme cheie pentru prezent și viitor. Fii cu ochii pe evenimentele interesante bazate pe expoziții.

Este British Museum gratuit?

British Museum este gratuit la intrare și include acces la galeriile sale permanente. Expozițiile speciale necesită de obicei o taxa. Deși această atracție poate fi vizitată gratuit, trebuie să rezervați în avans un bilet de intrare.

Cât durează să vizitezi British Museum?

Cu atât de multe de descoperit, ai putea petrece o săptămâna plimbându-te prin British Museum și să nu vezi totul!

Faceți-va o zi minunată prin oprirea la unele dintre cafenelele și restaurantele de la British Museum, inclusiv ceaiul de după-amiază la Restaurantul Great Court.

De asemenea, puteți cumpăra cadouri, cărți și multe altele de la magazinul Great Court de la parter și Magazinul de Colecții.

Unde este British Museum?

British Museum se află în Bloomsbury, în centrul Londrei. Este la o scurtă plimbare de Covent Garden, Fitzrovia și Euston.

Cum se ajunge la British Museum

Muzeul Britanic este situat în apropierea a patru stații de metrou din Londra, cu Holborn, Tottenham Court Road, Russell Square și Goodge Street, toate la o distanță de opt minute.

În apropierea muzeului circulă și diverse rute de autobuz, traseul 14 oprește chiar în față muzeului.

Există stații de andocare Santander Cycles la două minute de mers pe jos de muzeu, la colțul dintre Great Russell Street și Montague Street.

Care sunt orele de deschidere a Muzeului Britanic?

British Museum este deschis zilnic, intre orele 10:00 si 17:00.

Galeria Națională – atracții GRATUITE în Londra

Atracții în Londra. Explorați povestea artei europene la Galeria Națională, capodoperă cu capodoperă, cu colecția să aparțînând publicului, care include lucrări inspiratoare ale lui Botticelli, Leonardo da Vinci, Rembrandt, Gainsborough, Turner, Renoir și Van Gogh. Există tururi ghidate gratuite, ghiduri audio disponibile in mai multe limbi și activități de familie gratuite pentru copiii de toate vârstele.

Galeria Nationala atractii gratuite in Londra

De obicei aici sunt expoziții incredibile pe care le puteți vedea. Descoperiți cum „Mantegna și Bellini” au modelat Renașterea sau vedeți imaginile strălucitoare și vibrante ale mișcării impresioniste în „Courtauld Impressionists: From Manet to Cézanne”.

Dacă sunteți în căutarea aventurii, va puteți alătură și festivalului Winter Survival pentru un weekend de poezie, imprimare și ateliere de desen calificat.

Galeria Națională are și prima expoziție din Marea Britanie a impresionistului spaniol, Joaquín Sorolla, din peste un secol (deschisă pe 18 martie 2019), o expoziție dedicată sărbătoririi peisajelor marine vii și scenelor animate ale vieții spaniole.

Muzeul Victoria si Albert – atracții GRATUITE în Londra

Muzeul Victoria și Albert este cel mai mare muzeu de artă și design din lume, reprezentând peste trei mii de ani de creativitate umană, cu colecții de neegalat în amploarea și diversitatea lor. Atracții în Londra.

Muzeul Victoria si Albert atractii gratuite in Londra

Situat în South Kensington, în ultimii ani muzeul Vistoria și Albert a trecut printr-un program dramatic de reînnoire și restaurare. Printre punctele de atracție se numără galeriile medievale renascentiste care conțin unele dintre cele mai mari comori supraviețuitoare din acea perioada, uluitoarea galerie de bijuterii William și Judith Bollinger și uimitoarele galerii britanice, ilustrând istoria Marii Britanii prin artă și designul națiunii. Pe lângă colecția sa permanentă remarcabilă, Muzeul Victoria și Albert oferă un program de expoziții temporare apreciat la nivel internațional și un program extins de evenimente.

Muzeul Științei – atracții GRATUITE în Londra

Muzeul Științei este cel mai vizitat muzeu de știință și tehnologie din Europa. Sunt expuse peste 15.000 de obiecte, inclusiv obiecte de renume mondial precum modulul de coborâre Soyuz TMA-19M – nava spațială care l-a dus pe astronautul Tim Peake înapoi pe Pământ de la Stația Spațială Internațională – și o adevărată bucată de Luna.

Muzeul Stiintei atractii gratuite in Londra

Galeriile interactive dau viață științei – vezi fulgerul în fața ochilor tăi, joacă-te cu forțele pe tobogane gigantice sau călătorește prin spațiu sub un baldachin de stele. În plus, poți experimenta cum este să zbori cu un avion cu săgeți roșii în simulatorul 3D, să explorezi incredibilul Medicine: The Wellcome Galleries sau să vizionezi un film pe un ecran mai înalt decât patru autobuze cu etaj în cinematograful IMAX.

Somerset House – atracții GRATUITE în Londra

Descoperiți un program captivant de expoziții de artă, proiecții de filme în aer liber și patinaj pe gheață la centrul cultural Somerset House.

Somerset House atractii gratuite in Londra

Amplasat în jurul unei curți frumoase din secolul al XVIII-lea, acest centru de arte animat este găzduit într-o clădire neoclasică emblematică.

Unde este Somerset House? Atracții în Londra.

Somerset House este situată pe Strand, în centrul Londrei, lângă Covent Garden, cu vedere la râul Tamisa.

Ce activități se pot desfășura la Somerset House?

Intrarea la Somerset House este gratuită, dar veți avea nevoie de un bilet pentru unele expoziții și evenimente.

Începeți cu o oprire la unul dintre cele cinci restaurante și cafenele Somerset House. Bucurați-vă de mâncărurile britanice moderne la Bryn Williams; sorbiti cocktailuri, bere și vin la Pennethorne’s; bucurați-vă de cafea, sandvișuri și prăjituri la Hej Coffee; sau răsfățați-vă cu cafea și produse de patiserie tentante la Watch House.

Vara, mergeți la un picnic și priviți copiii cum se bălăcesc în fântânile muzicale din curte.

Centrul Southbank – atracții GRATUITE în Londra

Centrul Southbank este un centru de artă renumit în lume, cu mai multe locații in Londra, cu un program dinamic de festivaluri pe tot parcursul anului.

Centrul Southbank atractii gratuite in Londra

Centrul Southbank este cel mai mare centru de artă din Marea Britanie, fondat cu ocazia Festivalului din Marea Britanie în 1951. Este un loc în care oamenii pot experimenta arta și cultura de clasă mondială care stimulează, inspiră, educa și uimește.

Programul de festival cuprinde artă, teatru, dans, muzică clasică și contemporană, literatură și dezbatere. Acesta ajunge la 6,25 milioane de oameni pe an și cuprinde peste 5.000 de evenimente cu artiști de talie mondială din întreagă lume.

Grădinile și Muzeul Horniman – atracții GRATUITE în Londra

Muzeul Horniman din Forest Hill este un muzeu gratuit cu colecții extinse de antropologie, istorie naturală și instrumente muzicale.

Muzeul Horniman atractii gratuite in Londra

Muzeul găzduiește o varietate de expoziții speciale, concerte, festivaluri, spectacole, ateliere și activități.

Muzeul Horniman este o comoară din sudul Londrei. O să-ți placă giganticele morse, noul acvariu, grădinile frumoase și cafeneaua.

Tate Britain – atracții GRATUITE în Londra

Tate Britain atractii gratuite in Londra

Tate Britain deține cea mai mare colecție de artă britanică din lume.

Plimbați-vă prin istoria artei britanice din 1500 până în prezent. Vedeți capodopere ale lui JMW Turner, John Constable, John Everett Millais, precum și arta modernă și contemporană remarcabilă de la Francis Bacon, Lucian Freud, Barbara Hepworth, David Hockney și Bridget Riley – pentru a numi numai câteva.

O alta atractii gratuite in Londra este si Tate Britain prezintă cea mai recentă artă britanică prin expozițiile sale temporare și prin expoziția anuală de artă.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...