Munte și mare Vacanța în Anglia

De ce vorbește toată lumea despre Golful Lulworth?

Golful Lulworth

Golful Lulworth este un golf situat lângă satul West Lulworth , pe coasta jurasica din Dorset, sudul Angliei. Golful este unul dintre cele mai bune exemple din lume de o astfel de formă de relief și este un sit al Patrimoniului Mondial și o locație turistică cu aproximativ 500.000 de vizitatori în fiecare an.

Plaja cu pietriș și apele albastre ale golfului Lulworth fac ca zona să fie o destinație extrem de populară.

Marea scăzută dezvăluie minunate bazine de piatră pline de creaturi marine – minunat pentru explorarea cu copiii.

Golful s-a format ca urmare a unor benzi de roca cu rezistență geologică alternativă care se desfășoară paralel cu linia de coasta . Pe partea mării, argila și nisipul au fost erodate.

Peisaje minunate în Golful Lulworth

Golful Lulworth și peisajul rural înconjurător sunt extrem de populare printre călători. Puteți merge la golf de-a lungul traseului național South Path.

Zona oferă o multitudine de locuri unde puteți mânca și există o parcare mare (contra cost). Asigurați-va că vizitați Centrul Patrimoniului de lângă parcare pentru tot felul de informații despre zona și Coasta Jurassic Anglia. La Heritage Centre există toalete cu scaune cu roțile accesibile și facilități de schimbare a bebelușilor.

Este la doar câțiva pași de alte repere renumite de-a lungul coastei, cum ar fi Stair Hole și Durdle Door. Stair Hole este considerat a fi inspirația pentru locația cărții lui Enid Blyton „Misterul Rubadub”. Coasta din jurul Lulworth este un loc fantastic unde puteți descoperi peșteri, arcade și golfuri.

Va recomandăm să vizitați în perioada septembrie – mai când plajă și drumurile vor fi mai liniștite. Dacă doriți să vizitați Golful Lulworth aflat pe coasta Anglia, în timpul orelor de vârf, va recomandăm să folosiți mijloacele de transport în comun, să mergeți pe jos sau cu bicicletă, sau dacă folosiți un autovehicul, cel mai bine este să ajungeți devreme sau târziu în zi pentru a garanta un loc de parcare. Cel mai bine este sa va cazati aici cateva zile pentru a vizita zona.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...