City Break Vacanța în Anglia

Stratford Upon Avon – locul unde s-a născut Shakespeare

Stratford Upon Avon

Stratford Upon Avon este un oraș în comitatul Warwickshire, regiunea West Midlands, Anglia. Este centrul administrativ al districtului Stratford-on-Avon. Stratford este cunoscut la nivel mondial că fiind locul nașterii lui William Shakespeare.

Stratford este situat în vecinătatea celui de al doilea oraș că mărime din Regatul Unit, Birmingham. Este ușor accesibil prin intersecția 15 a autostrăzii M40. Are legături feroviare bune din Birmingham (Snow Hill) și curse spre Londra.

Stratford Upon Avon – un oraș plin de istorie

Renumit pentru legăturile sale cu William Shakespeare și arhitectura sa romantică Tudor, Stratford Upon Avon este un oraș-piață plin de istorie. Dintre toate lucrurile de făcut în Stratford Upon Avon, locul de naștere al lui Shakespeare este atracția vedetă. Renumitul poet și dramaturg a locuit în oraș. Puteți merge pe urmele lui la reședința copilăriei.

Stratford Upon Avon

Pe lângă casa Shakespeare din Stratford Upon Avon, puteți explora Ferma lui Mary Arden. Odinioară a fost adăpostul mamei marelui dramaturg. Puteți vizita si Casa Anne Hathaway, casa soției Bardului. Urmăriți un spectacol la Royal Shakespeare Theatre când vă aflați în Stratford Uupon Avon.

Vizitati magazine independente și buticuri din centrul orașului și gustați scena eclectică de gastronomie în timp ce descoperiți mai multe din orașul care a produs cel mai faimos dramaturg din lume.

Vizita in Stratford Upon Avon vă prezintă un oraș-piață cu mai mult de 800 de ani de istorie, care conține nu numai multe clădiri care supraviețuiesc astăzi și au fost familiare lui Shakespeare, ci și o comunitate înfloritoare care oferă o mare varietate de locuri de petrecere a timpului liber, cazare și experiențe de cumpărături.

Stratford Upon Avon are origini anglo-saxone

Stratford Upon Avon are origini anglo-saxone și s-a dezvoltat ca un târg în perioada medievală. Datorită asocierii cu numele lui Shakespeare, Stratford este un vestit punct turistic. Este vizitat de peste două milioane de turiști anual.

Stratford Upon Avon

Orașul este situat pe râul Avon, pe malurile căruia se găsește Teatrul Regal Shakespeare sediul Companiei Regale Shakespeare. Alte atracții ale orașului sunt locul nașterii lui Shakespeare și două clădiri ale perioadei, Hall’s Croft (una din locuințele fiicei lui Shakespeare, Susannah) și New Place, clădire ridicată pe locul unei case deținute de dramaturg. De asemenea, în oraș se mai află biserica Sfânta Treime (Holy Trinity Church), unde a fost botezat Shakespeare și unde este înmormântat.

O altă atracție populară pentru oricine aflat pe urmele lui Shakespeare este Ferma lui Mary Arden. Casa de familie a mamei lui Shakespeare, casa tradițională este acum un muzeu funcțional. Aici puteți experimenta priveliștile, sunetele și mirosurile unei ferme Tudor, așa cum a fost în perioada mamei sale.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...