City Break Vacanța în Anglia

Motivele pentru care iubim York

York

Fermecătorul oraș istoric York oferă vizitatorilor o plimbare bogată în cultura variată din Anglia. Oferă ceva care să se potrivească cu gusturile tuturor.

Imaginați-vă un oraș cu rădăcini romane și un trecut viking, unde zidurile străvechi înconjoară magazine independente contemporane și restaurante vibrante și există un festival pentru fiecare lună a anului. Bine ați venit la York! Idei de vacanta.

Ads
  • Reclama ta aici
  • Sejur marca VIP
York

Perfect plasat la jumătatea distanței dintre Londra și Edinburgh și cu glorioasele parcuri Yorkshire Dales, North York Moors și Wolds chiar în prag. York este diferit de orice alt oraș englez. Există treizeci de muzee de clasă mondială pe care le puteți explora, cel mai bun hipodrom din țară și o scenă culturală înfloritoare. Dealtfel, orașul este votat de Sunday Times drept cel mai bun loc pentru a trăi în Marea Britanie.

York Minster este catedrala pe care trebuie să o vezi. Locația sa în inima acestui oraș medieval modern o face un loc minunat pentru a începe aventură prin paginile din istoria acestui oraș.

Arhitectura și vitraliile sunt uimitoare, în special într-o zi bine luminată. Prețul de intrare este modest în comparație cu experienta. Există opțiuni pentru a prelungi turul, la cost suplimentar, în interiorul, în cripta și de asemenea, până la Minster Tower. Acesta din urmă oferă vederi superbe ale orașului și a peisajului din jur. La 275 de pași , are înălțimea de 72 de metri, cu coridoare înguste și cu foarte puține puncte de trecere. Turnul nu este destinat celor slabi de îngeri.

Continuam aventura in orasul medieval modern

Continuăm aventura în orașul vechi, unde vă puteți bucura de o piață stradală plină de viață de weekend. Străzi înguste pietruite, pline de vrăjitoare, vrăjitori și magazine vikinge. Orașul vechi oferă cu adevărat un pas înapoi în timp. Oferă vizitatorilor un tur gratuit prin lucrari de arhitectură medievală cu alei misterioase. Dacă va uitați atent, aproape puteți vedea siluetele războinicilor vikingi pe calea luptei și comercianții de stradă care vând blănuri și carne. Cazare gasiti aici.

York – un oras medieval modern.

[Citeste si Castelul Kenilworth – O Istorie Romantica]

Centrul Viking Jorvik este un loc fantastic pentru a încheia vizita. Taxa de intrare este din nou foarte rezonabilă pentru ceea ce este oferit. Situat în una dintre cele mai cuprinzătoare săpături arheologice vikinge din Anglia. Centrul oferă un tur printre lucrările de excavare și un tur virtual fantastic prin viața de viking. Veți părăsi centrul cu o vastă cunoaștere a culturii Viking. Turul virtual combinat cu un muzeu bine structurat oferă ceva pentru toată lumea să aprecieze.

Cu plimbarea sa faimoasă în întreaga lume care îi transportă pe vizitatori în jurul priveliștilor, sunetele și mirosurile York-ului din epoca vikingă. Galeriile de artă de ultimă generație care prezintă o colecție unică de artefacte vechi de 1.000 de ani. Vizitați Centrul Viking JORVIK pentru a descoperi moștenirea fascinantă a vikingilor din York.

York

La Centrul Viking JORVIK vă aflați pe locul care a dezvăluit unele dintre cele mai uluitoare descoperiri din arheologia modernă. Prima experiență la JORVIK este o explorare a Coppergate Dig, cu un afișaj complet captivant care te duce înapoi în anii 1970.

Povestea vikingilor in York

Apropiați-vă de unele dintre cele mai frumoase și rare artefacte vikinge din lume, de la cercei și șosete delicate până la tigăi și lacăte și chiar și un excrement de viking fosilizat!

Comentarii in franceză, germană, italiană, japoneză, spaniolă, olandeză, rusă, suedeză, norvegiană, finlandeză, poloneză, daneză și arabă sunt disponibile in călătorie. Ghidurile lingvistice sunt disponibile.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...