Locuri istorice Vacanța în Anglia

De ce mergem la Băile Romane in vacanța viitoare?

Baile Romane

Băile Romane au o istorie de 2000 de ani. Acestea sunt unul dintre cele mai frumoase situri istorice din Europa de Nord, ideală pentru vacanță.

Baile Romane

Băile Romane, aflate în inima orașului Bath, constau din rămășițele remarcabil conservate ale unuia dintre cele mai mari spa-uri religioase ale lumii antice. Izvoarele termale unice ale orașului se găsesc în zona. Aici băile încă curg cu apă caldă naturală.

Cine a construit Băile Romane?

Romanii au construit băile folosind 1,3 milioane de litri de apă încălzită natural, care se ridicau la suprafață în mod natural în fiecare zi. Băile au combinat vindecarea cu timpul liber. Apă a fost canalizată prin băi folosind țevi de plumb și canale de plumb. Chiar și băile erau căptușite cu plumb. Oamenii veneau din toate părțile să se scalde în ape și să se închine la templu.

Baile Romane

Complexul Băilor Romane este una dintre cele mai bine conservate ruine romane din lume și oferă o adevărată privire asupra uneia dintre cele mai fascinante părți ale istoriei ispititoare a orașului. Un lăcaș de cult încă de la celți, izvoarele au fost odată dedicate zeiței Sulis – pe care romanii o legau cu propria zeiță Minerva – și au amintit acest lucru atunci când au numit mai târziu orașul Aquae Sulis sau „apele din Sulis”.

Vizitatorii pot explora Băile Romane, pot merge pe pavajele romane originale și pot vedea ruinele Templului Sulis Minerva. Colecția muzeului, situată lângă complexul de scăldat, include un cap de bronz aurit al zeiței Sulis Minerva și alte artefacte romane.

Baile Romane – 2000 de ani de istorie

Băile Romane atrag peste un milion de vizitatori pe an. Astfel făcându-l una dintre cele mai vizitate atracții de patrimoniu din Regatul Unit.

2.000 de ani de istorie va așteaptă să descoperiți și să explorați!

O plimbare în jurul complexului este o modalitate grozavă de a petrece după-amiaza. Plimbarea se termină trecând pe lângă Georgian Pump Rooms. Aici vă așteaptă ceaiuri cu lapte, muzică clasică și arhitectură istorică frumoasă. Puteți să gustați chiar și faimoasele ape. Acestea sunt o apă foarte mineralizată, cu un gust ciudat direct de la izvor. A fost folosită în scopuri curative de două mii de ani.

Daca vreti sa va opriti pentru mai multe zile in zona, gasiti aici o serie de locuri de cazare.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...