Sfaturi de călătorie

Compania aeriană din Marea Britanie Flybe încetează să zboare din 2023

Flybe încetează să zboare

Compania aeriană regională Flybe cu sediul în Marea Britanie și-a încetat operațiunile.

Toate zborurile au fost oprite pe 28 ianuarie, când transportatorul a intrat în insolvență. Nu vor fi reprogramate.

„Vă rugăm să rețineți că, din păcate, Flybe nu poate aranja zboruri alternative pentru pasageri”, a spus compania.

Flybe i-a sfătuit pe clienții care au făcut o rezervare printr-o agenție de turism să-și contacteze consilierul de turism.

Intermediarul ar putea să vă sprijine cu aranjamente alternative și să vă ofere sfaturi suplimentare cu privire la orice reclamație pe care ar trebui să o faceți”, a spus Flybe.

Clienții și agenții de turism pot monitoriza site-ul web al Autorității Aviației Civile din Regatul Unit pentru informații suplimentare.

British Airways, Ryanair și EasyJet au adăugat fiecare tarife mici la zboruri pentru a se potrivi călătorilor afectați.

Flybe a zburat cu o flotă de opt avioane cu elice Bombardier Q400 (cunoscute și ca De Havilland Dash 8) către 17 destinații din Europa, inclusiv 15 în Marea Britanie, de la bazele din Birmingham, Belfast și Londra Heathrow.

Cândva cel mai mare transportator regional din Europa, Flybe s-a prăbușit la scurt timp după începerea pandemiei, dar a fost relansat în aprilie 2022.

Într-o declarație din 28 ianuarie, David Pike, care a fost numit administrator pentru Flybe în timpul procedurii de insolvență, a declarat că elementele platformei de operare a Flybe vor fi păstrate pentru o perioadă scurtă de timp, astfel încât o tranzacție de salvare să rămână posibilă.

Din păcate, compania a trebuit să reziste la o serie de șocuri de la relansare, printre care nu în ultimul rând livrarea cu întârziere a 17 aeronave de care avea nevoie pentru programul său și care a compromis grav atât capacitatea companiei aeriene, cât și capacitatea acesteia de a rămâne competitivă. „, a spus Pike. „Acest lucru a generat pierderi financiare semnificative și o scurgere de numerar asociată pentru afacere”.

Gaseste cea mai buna idee de vacanta

Nu ești încă hotărât unde să mergi?

Obține acces exclusiv la cele mai recente idei de vacanță și descoperiți locuri spectaculoase uitate de lume.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anedi Traveling

Prin acest site încerc să vă prezint câteva idei de vacanță. Sunt dornic să descopăr cele mai noi idei de vacanțe. Sunt dornic să văd locuri spectaculoase și să întâlnesc oameni noi. Sunt pasionat de istorie și să descopăr locuri istorice mai puțin cunoscute. În website-ul www.anedi.eu voi povesti despre locuri deosebite. Vă voi împărtăși lucruri pe care de multe ori nu le găsiți în ghidurile de turism. Voi încerca să vă ofer informații utile despre atracțiile turistice din Europa și nu numai. Sper să reușesc să vă ofer câteva idei pentru vacanțe viitoare.
Anedi.eu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci vă oferă ponturi și informații de călătorie pentru a vă rezerva singur vacanțe la tarife minime.

S-ar putea să-ți placă și...