Cele mai bune idei de vacanta
Munte și mare Vacanța în Italia

Top 10 destinații de plajă in Italia

Top 10 plaje in Italia

Majoritatea oamenilor se vor imagina probabil într-un hamac în Hawaii, Maldive, Mauritius sau Seychelles, când visează la plaja perfectă. Cu toate acestea, Italia, care împarte 84% din granițele sale cu Marea Mediterană și cu Marea Adriatică, are câteva plaje uimitoare de oferit. Nisipul alb sidefat și o mare albastră limpede nu sunt o excepție în Peninsula în formă de cizmă.

Insula St. Michaels Mount
Vacanța în Marea Britanie Locuri istorice Munte și mare

Misterioasa insulă St Michael Mount își dezvăluie secretele

În anul 2023, una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care le puteți face în Anglia nu poate fi decât pe insula St Michael Mount. Această insulă pitorească se aflã lângã țãrmul Marazion-lui și poate fi accesatã pe jos când mareea este scăzutã sau cu o barca la mareea înaltã. Cu o fațadã de arhitecturã goticã, castelul medieval situat pe insulă oferã întotdeauna un spectacol impunãtor și dramatic chiar și atunci când este vãzut din ocean sau de pe uscat.

Orasul Birmingham
Vacanța în Marea Britanie City Break

Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie

Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, a servit drept inspirație pentru J.R.R. Tolkien  care a scris celebra lucrare de ficțiune fantastică „Stăpânul Inelelor”. Orașul este renumit pentru experientele culinare care satisfac pe cei mai pretențioși, palate, dar și, datorită numeroaselor atracții. Cu centre comerciale de talie mondială astfel incat si cei foarte pretentiosi vor părăsi orașul cu un zâmbet.